“KADIN AKLI ERKEK AKLI” GÜLDÜRÜRKEN DÜŞÜNDÜRDÜ

“KADIN AKLI ERKEK AKLI” GÜLDÜRÜRKEN DÜŞÜNDÜRDÜ

Manavgat Belediyesi’nin katkılarıyla Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen "Kadın Aklı Erkek Aklı" adlı tiyatro oyunu izleyenleri kahkahaya boğarken aynı zamanda da düşündürdü.

Manavgat Belediyesi’nin katkılarıyla Atatürk Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak sahnelenen “Kadın Aklı Erkek Aklı” adlı oyun sanatseverlerle buluştu.

7K4A3304

Savaş Özdural’ın yazdığı ve yönettiği, Saba Tümer, Yosi Mizrahi, Aysun Metiner, Fatih Gülnar, Pelin Turancı ve Savaş Özdural oynadığı “Kadın Aklı Erkek Aklı” adlı oyunu izlemeye Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, eşi Hatice Sözen, kızı İrem Sözen ve aile dostlarıyla birlikte geldi. Manavgat halkının büyük ilgi gösterdiği oyun, güldürürken aynı zamanda da düşündürdü. İki perdelik oyunda kadın ve erkeklerin farklı dilleri kullandığı, nasıl anlaşabildikleri esprili bir dille anlatıldı.

7K4A3310

Olaylara erkeklerin ve kadınların gözünden bakarak yorumlayan, konuşurken güldürmeye devam eden ‘Kadın Aklı, Erkek Aklı’ adlı tiyatro oyun, izleyicileri kahkahaya boğdu. Oyun sonunda Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, sahneye çıkarak oyunculara teşekkür çiçeği hediye etti. Daha sona attığı kahkahalarla Türkiye’nin gülen yüzü ola Saba Tümer, Manavgatlı hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Manavgatlı tiyatro severler, Manavgat halkını ücretsiz olarak ünlü tiyatrolarla buluşturan Başkan Sözen’e teşekkür etti.

7K4A3317

7K4A3322