Engelliler Derneği'nden Başkan Sözen'e plaket

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, engelli vatandaşlara yaptığı yardımlar ve uygulamaları nedeniyle plaketle ödüllendirildi. Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği Antalya Şubesi Başkanı Sevinç Aktuğ, Başkan Sözen'e teşekkür ederek, bu hassasiyetinin devam etmesi dileğinde bulundu.

Manavgat'ta göreve geldiği ilk günden bu yana vatandaşlarla iç içe olan Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in engelli vatandaşlarımıza yaklaşımı da Antalya'daki engelliler derneği tarafından ödüllendirildi. Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği Antalya Şubesi Başkanı Sevinç Aktuğ, Başkan Sözen'i makamında ziyaret ederek plaket hediye etti. Başkan Sözen'in göreve geldiği ilk günden bu yana engelli vatandaşlar için yaptığı çalışmaları izlediğini dile getiren Sevinç Aktuğ, son olarak bir çocuğa akülü araba hediye etmesinin kendisini çok duygulandırdığını anlattı. Sevinç Aktuğ, "Başkanımız Şükrü Sözen'i göreve geldiği ilk günden bu yana takip ediyoruz. Belediye bünyesinde kurduğu birimle engelli ve ihtiyacı olan vatandaşlarımıza iş bulduğunu, belediye önünde bir engelli girişi yaptırdığını biliyoruz. Bunların dışında imkanları ölçüsünde bir kızımıza da akülü araç hediye etti. Bunlar bizi çok memnun ediyor ve duygulandırıyor. Başkanımızın engellilere bakış açısının hiçbir zaman değişmemesini diliyorum.

Dernek olarak kendisini plaketle ödüllendirmek istedik. Görevinde de başarılar diliyoruz" diye konuştu. Sevinç Aktuğ'un ziyaretinden son derece memnun olduğunu belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise, belediye olarak her zaman bu tür hizmetlerin devam ettirileceğini, kaynaklar ölçüsünde engelli vatandaşlarımıza her zaman ulaşmaya çalışacağını söyledi.