Belediyemiz Aşırı Yağış Nedeniyle Teyakkuzda

8Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğü kentte iki gündür sağanak halinde ara ara devam eden yağmurlar nedeniyle teyakuza geçti.

İtfaiye Müdürlüğü`nden alınan bilgiye göre, son iki gündür yağmurlar nedeniyle birisi Manavgat Devlet Hastanesi olmak üzere toplam 4 adet ev ve iş yerine su baskını nedeniyle müdahale yapıldığı belirtildi. Yayla Mahallesi, Remzi Güven Caddesi ve Bahçelievler Mahallelerinde meydana gelen su baskınlarına 3 ekip elemanlarıyla gidilip anında müdahale edildiği vurgulandı.

Sözen;``Belediyemiz bir telefon kadar yakın``

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Fen İşleri, Temizlik İşleri ve İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin özellikle yağışlı günlerde kent güvenliği için her türlü önlemi aldıklarını belirterek, vatandaşın belediyemize bir telefon kadar yakın olduğunu söyledi. Sözen,``Manavgatlı hemşerilerimiz su baskınlarından doğan her türlü sıkıntısı için ihtiyaç halinde belediyeye ulaşabilirler. Bütün ekiplerimiz orada seferber olmuş durumdalar. Biz de her zaman tetikteyiz``dedi. İtfaiye Müdürlüğü yetkilileri ise vatandaşların 746 39 98 (İtfaiye şantiyesi) ni veya direk Acil İhbar Numarası olarak 112`yi aramaları konusunda uyardı.

İtfaiye Şantiye :746 39 98
Acil İhbar Hattı:112