Sözen,Belediye Personelinin Yeni Yılını Kutladı

4Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediye personelinin yeni yılını kutladı. Başkan Sözen, çalışma odalarını tek tek ziyaret ederek çalışanların elini sıktı.

Başkan Sözen`i yanlarında gören personel de Başkan Sözen`in yeni yılını kutladı. Başkan Sözen, “Tüm personelimin yeni yılını kutluyorum. Onlara sağlık, mutluluk, huzur ve başarı dolu bir yıl geçirmelerini diliyorum. 2011 yılını bitirip 2012`ye adım atıyoruz. Yeni yılda belediye personelim ile çok güzel çalışmalara imza atacağımızı biliyorum. Allah hepimize ve onlara sağlık, sıhhat ve afiyet versin öncelikle. Çalışma ve başarı da arkasından zaten gelecektir``diye konuştu.