Belediyeden Moloz Harekatı

Manavgat Belediyesi Fen İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in çevre temizliği talimatı üzerine Moloz Harekatı başlattı.

Ekipler, başlattıkları projeyle kent merkezinde oldukça kötü görüntü yaratan inşaat molozlarını toplayıp aynı zamanda da değerlendirecek. Çalışma kapsamında ilk olarak Sorgun Mahallesi`nde vatandaşların boş arsaya attıkları molozlar toplanarak, Kredi ve Yurtlar Kurumu`nun MYO Öğrenci Yurdu yanında yer alan ve imar planında yeşil alan görünen yere dolgu malzemesi olarak boşaltıldı.

Yurt yanındaki yeşil alanın daha sonra ağaçlandırılıp yeşillendirilerek park haline getirileceği bildirildi. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri yaptıkları açıklamada vatandaşlardan artık molozlarını uygun yerlere dökmek için belediyeye müracaat etmelerini istedi. Yetkililer,``Vatandaşlarımız moloz dökecekleri zaman mutlaka belediyemizin fen işleri müdürlüğünü arasınlar. Bizler onlara bu konuda yardımcı olacağız. Boş arsalara dökülen molozlar hem çevre hem görüntü kirliliğine yol açıyor. Bu projemizle hem molozlar dolgu malzemesi olarak kullanıp değerlendirilecek hem de çevremiz korunacak. Vatandaşlarımızdan duyarlı olmalarını istiyoruz`` dedi.