MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN AŞAĞI PAZARCI’YA SICAK ASFALT

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN AŞAĞI PAZARCI’YA SICAK ASFALT

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kent ticaretinin nabzının attığı Aşağıpazarcı Mahallesi’nde bozulan yolları sıcak asfalt dökerek yeniliyor.

Manavgat Belediyesi, kent merkezi ve kırsal mahallelerde yürüttüğü asfalt çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor. Manavgat Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin ticari hayatında önemli bir yere sahip olan Aşağı Pazarcı Mahallesi Fevzi Paşa Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması başlatarak ulaşımı rahat ve güvenli hale getirdi. Mahalle sakinleri ve bölge esnafı yapılan çalışmalardan dolayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Asfalt Plent Tesisinin faaliyete geçmesiyle birlikte çalışmalara hız verdiklerini belirten

Fevzi pa+şada s¦-cak asfalt (1)

Fevzi pa+şada s¦-cak asfalt (2)

ESNAF RAHAT EDECEK

Manavgat Belediye Şükrü Sözen, yıl sonuna kadar hedefledikleri 350 kilometreyi yakalayacaklarını söyledi. Sözen, “Asfalt tesisimizi faaliyete geçirdikten sonra, halkımızdan gelen sıcak asfalt taleplerini, daha hızlı bir şekilde değerlendirebiliyoruz. Kentimizin ticari hayatında önemli yere sahip olan Fevzi Paşa Caddemizi yenilemek esnafımızı da memnun edecek. Sathi kaplama ve sıcak asfalt hedefimiz olan toplam 350 km’yi yıl sonuna kadar tamamlayacağız” dedi.

Fevzi pa+şada s¦-cak asfalt (4)