Yeni imar yolu çalışmaları başladı.

Manavgat Belediyesi, yeni yapılaşmaya açılan bölgelerde imar yolu çalışmalarını hızlandırdı. Belediye Başkanımız Şükrü Sözen, son olarak Hatıplar Mevkii'nde vatandaşlardan gelen talepleri geri çevirmeyerek 500 metrelik imar yolu aç

Belediye Başkanımız Şükrü Sözen, belediye sınırları içinde, yeni yapılaşmaya açılan bölgelerin alt ve üst yapı eksiklerini tüm hızıyla gidermeye çalışıyor. Başkan Sözen, bu konuda vatandaşlardan gelen istek ve şikayet taleplerini dikkate almaya özen gösteriyor. Bu konuda belediyeye gelen bir isteği değerlendiren Başkan Sözen, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine talimat vererek, yapılaşmanın yoğun olduğu Hatıplar Mevkii'nde yol açılması çalışmalarını başlattı. Çalışmalar kapsamında şimdilik 500 metrelik yeni imar yolu açılacağı belirtildi. Belediye ekiplerini gören vatandaşlar son memnun olurken, önceki sıkıntılarını da dile getirdi. Vatandaşlar, "Bölgede yazın tozdan, kışın da çamurdan geçilmiyordu. Burada yerleşim yerleri giderek artıyor. İhtiyaçlarımız çoğalıyor. Bu konuya duyarlılık gösteren Başkan Sözen'e teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz" dedi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise, belediye olarak öncelikle vatandaşın sesine kulak verip çalışmaları yönlendirdiklerini dile getirerek, "Belediye olarak kısıtlı imkanlara rağmen her yere ulaşarak vatandaşlarımızın isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Yeni yapılaşma olan bölgelerde alt yapı eksiklikleri oldukça fazla. Bunları en aza indirgemek istiyoruz. Görevi devir aldığımız günden bu yana 10 kilometreye yakın yeni imar yolu açtık. Bundan sonraki çalışmalarımızı da sıraya koymamız gerekiyor. Amacımız vatandaşımızın ayağını çamura değdirmemek. Her şey Manavgat halkı için" diye konuştu.