Kasaplar bataklıktan kurtuldu

Belediyemiz, Kasaplar Mahallesi'ndeki bataklık halindeki eski dereyi, menfez yaparak ıslah etti. Üzerine yol ve yeşil alan yapımı için hazır hale getirilen bataklığın kurutulup düzenlenmesi vatandaşları memnun etti

Belediyemiz, bataklık halindeki dereleri ıslah ederek, yol ve yeşil alan yapımına hazır hale getiriyor. Belediye Başkanımızın talimatıyla çalışan Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Kasaplar Mahallesi'ndeki işlevini yitiren sulama kanalının üzerine 80 metrelik beton menfez yapmak suretiyle ıslah etti. 10 gün içinde tamamlanan çalışmalar kapsamında aynı zamanda eski sulama tüneli, yağmur suyu drenaj hattına çevrilerek içi de temizlendi. Bu arada daha önce açık kanaldan dolayı uzun süredir açılamayan 8511 Sokaktaki 10 metrelik imar yolunun da menfezin yapılmasıyla açılarak 8505 sokağa bağlanacağı belirtildi. Vatandaşlar, bölgenin bataklık ve pislikten kurtulduğunu belirterek çalışmalar nedeniyle Başkan Sözen'e teşekkür etti. Vatandaşlar, "Oturduğumuz bölgede bulunan sulama kanalı nedeniyle daha önce çok sıkıntı çekiyorduk. Otlarla ve pis sular sivrisinek yapıyordu. Ayrıca çamur ve bataklık görünümü bölgemizin gelişimini engelliyordu. Buranın düzenlenerek yola bağlanması hepimizi memnun etti. Çalışmaları yapan ekiplere ve Başkan Sözen'e teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Önceki hali: