YAYA KÖPRÜSÜ’NÜN TEMELİ 19 AĞUSTOS CUMA GÜNÜ ATILACAK

yaya ko¦êpru¦êsu¦ê temel atma t+Âreni

YAYA KÖPRÜSÜ’NÜN TEMELİ 19 AĞUSTOS CUMA GÜNÜ ATILACAK

Manavgat Belediyesi’nin ihalesini yaparak inşaatına başladığı yaya köprüsünün temeli, 19 Ağustos 2016 Cuma Günü Aydilge konseri ve Manavgat halkının katılacağı bir törenle atılacak

Manavgat Belediyesi, vatandaşların ırmağın bir yakasından diğer yakasına kolay ulaşımını sağlayacak bir yaya köprüsü inşaatına başladı. Yukarı Pazarcı Mahallesi ile Yukarı Hisar Mahallesi’ni birbirine bağlayacak olan yaya köprüsünün temeli, 19 Ağustos 2016 Cuma Günü Saat: 20.00’de, pop müzik sanatçısı Aydilge’nin vereceği konser ve düzenlenen törenle atılacak.

ULAŞIM RAHATLAYACAK

Son derece modern ve kullanışlı bir yapıya sahip olacak olan yaya köprüsü tamamlandığında, ulaşımda rahatlama sağlanacak. Irmak ile kamusal kullanım alanını bütünleştirici şekilde tasarlanan köprüde akşamları su oyunları gösterileri de yer alacak. Yaya Köprüsü Ulaşım Projesi’nde vatandaşların ve turistlerin geçerken dinlenebilecekleri ve ırmağı seyrede bilecekleri alanların planlandığı açıklandı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, modern bir yaya köprüsüne kent halkının ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

SÖZEN TEMEL ATMA TÖRENİNE DAVET ETTİ

Bu amaçla inşa edilecek köprünün kullanışlı ve kent estetiğine uygun bir şekilde tasarlandığını belirten Başkan Şükrü Sözen, temel atma törenine de tüm Manavgat halkını davet etti. Sözen, “Türkiye’nin içinde bulunduğu kritik süreçte Manavgat Belediyesi olarak hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Kullanışlı ve modern bir yaya köprüsüne Manavgat’ımızın ihtiyacı vardı. En kısa sürede tamamlayarak hizmete açmayı planlıyoruz. Temel atma törenimize tüm Manavgat halkını davet ediyoruz” dedi.

AYD¦-LGE