GençlikMerkezi Voleybol Takımından Sözen`e Ziyaret

Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi`nin bu yıl oluşturduğu Voleybol Takımı,Belediye Başkanı Şükrü Sözen`i makamında ziyaret ederek takımın çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Ziyarete Takım antrenörü Murat Soydan ile genç voleybolcular Ercan Ogan,Ali Varol,Fatih Toker,Halil Öksüzoğlu, Mustafa Avşar,Tolga Sarıboğa,Sercan Yıldırım,Mehmet Okutan ve Garip Takan katıldı.

Voleybolcuları büyük bir nezaketle ağırlayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,Aralık ayında başlayacak olan maçlarda iyi sonuçları Gençlik Merkezi voleybol takımından beklediğini dile getirdi.Başkan Sözen`e çiçek ve takımın formasını hediye eden genç sporcular,büyük başarılar elde etmek için sürekli çalıştıklarını söyledi.Başkan Sözen,``Gençlik Merkezi`nin kültür, sanat,spor alanında etkin olması beni çok sevindiriyor.Bana hediye edilen bu formayı ben de giyerek voleybol oynamak istiyorum.Sporcularımıza desteği bırakmayacağız.Onlardan başarılar bekliyoruz`` diye konuştu.