Başkan Şükrü Sözen Müdürlerle Toplantı Yaptı

2Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,haftanın ilk gününde Manavgat Belediyesi`nde görev yapan bütün birim müdürleriyle toplantı yaptı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, haftanın ilk gününde Manavgat Belediyesi`nde görev yapan bütün birim müdürleriyle toplantı yaptı.Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek,İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Abdurrahman Akdeniz,Ruhsat ve Denetleme Müdürü Hatice Öksüzoğlu,Fen İşleri Müdür V. Ve Park ve Bahçe Müdürü Mustafa Kişioğlu,Temizlik İşleri Müdür V. Ahmet Arı,Yazı İşleri Müdür V. Mustafa Sülek,Mali Hizmetler Müdür V. Bayram Öksüzoğlu,İmar ve Şehircilik Müdür V. Zafer Keçer,Zabıta Müdür V. Turgay Şalgam,İtfaiye Müdür V. Erdal Demirtaş,Hukuk İşleri Müdür V. İbrahim Acar,Hal Müdür V. Bekir Deniz,Sağlık İşleri Müdür V. Cemil Turan,İşletme ve İştirakler Müdür V.Ali Balcı ve Otogar Müdür V Turgut Keçer`in katıldığı toplantıda yapılacak işler masaya yatırıldı,haftalık plan ve program çıkarıldı.Başkan Şükrü Sözen, kentte işlerin aksamaması ve yarım kalan işlerin bir an önce bitirilmesi talimatını verdi.