Başkan Sözen Hem Çalışıyor Hem Ziyaretçi Ağırlıyor

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,büyük projelerini hayata geçirmeye çalışırken bir yandan da hayırlı uğurlu dileklerinde bulunmak isteyen konuklarını ağırlıyor.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, büyük projelerini hayata geçirmeye çalışırken bir yandan da hayırlı uğurlu dileklerinde bulunmak isteyen konuklarını ağırlıyor. Bütün gün nefes bile almadan çalışan Başkan Sözen, kentin önünü açacak projeleriyle ilgili çalışmalarını yapıyor.

Bu arada konukların da ardı arkası kesilmiyor.Başkan Sözen`in bugünkü konukları ise Pazarcılar Odası Başkanı Sami Dursun Doğan ve yönetim kurulu üyeleri Ramazan Kaya,Mustafa Erol ve Cemil Karakaya ile Küçük Hasan İlköğretim Okulu Müdürü Yusuf Varol, öğretmenler Elif Kaman,Derya Gök Altun,Ahmet Bozoğlu ile öğrenciler Nida Deniz Tosun Batuhan Öğrekçi ve Gülsüm Çavuşoğlu oldu. Okul Müdürü Yusuf Varol,Başkan Sözen`e eğitime yaptığı katkılardan dolayı bir plaket sundu.

Pazarcılar Odası Başkanı Sami Dursun Doğan ise Başkan Sözen`e çalışmalarında başarılar diledi. Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Ali Erdoğan, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Cengiz ve yönetim kurulu üyeleri,Alanya Demirtaş Belediye Başkanı Mustafa Aras,Turgut Şen Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Şükrü Akan ve Okul Müdürü Osman Kaya ile Gaziler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri de Başkan Sözen`in konukları arasında yer aldı.