MANAVGAT BELEDİYESPOR U-15 TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA AN

MANAVGAT BELEDİYESPOR U-15 TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA ANTALYA’YI TEMSİL EDECEK

Geçtiğimiz yıl U-14 yaş grubunda mücadele eden ve Türkiye Şampiyonası çeyrek finalinde elenen Manavgat Belediyespor U-14 takımı, bu yıl U-15 yaş kategorisinde yeniden Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Play Off turunda Kepezspor’la oynadığı mücadeleyi 2-0 kazanarak Antalya’yı ve Manavgat’ı Türkiye Şampiyonası’nda bir kere daha temsil edecek takımda tek hedef şampiyonluk. 2017-2018 sezonunda Lig’de ve Türkiye Şampiyonasında hiç yenilmeyerek kırılması zor bir rekora imza attıklarını belirten Manavagat Belediyespor Antrenörü Volkan Mercanoğlu, “Öncelikle bize bu çalışma ortamını hazırlayan ve maddi manevi desteklerini hiç bir şekilde esirgemeyen Manavgat Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Sözen’e çok teşekkür ediyorum. Bizlerin en büyük hedefi ilerde topluma, yararlı bireyler kazandırmak ve bu hedef doğrultusunda çıktığımız yolda takımımızla geçen yıl yakaladığımız başarının üzerine çıkarak Manavgat’a kupayla dönmek” dedi.

b5af428e-7784-4247-bac1-11c175c39215

YARINIMIZ OLACAK ÇOCUKLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Yarınların teminatı olan çocuklarımızın her zaman yanında olduğunu belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Belediye başkanlığı görevini üstelediğim günden bu yana her alanda çocuklarımızın ve gençlerimizin yanında oldum. Onlarda bu güne kadar çeşitli alanlarda aldıkları başarılar ile her zaman bizi gururlandırdı. Manavgat Belediyespor U-15 takımımızda geçen yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye Şampiyonasında Antalya’yı ve Manavgat’ı temsil edecek. Çıktıkları bu onurlu yolda onlara başarılar diliyorum.” dedi.

fa5b409d-deb2-4039-89b4-ae82b45f0d80

Tarih:20.03.2019