TURİSTİK PAZARTESİ PAZARI’NA ÇOCUK OYUN EVİ

Untitled-1

TURİSTİK PAZARTESİ PAZARI’NA ÇOCUK OYUN EVİ

ANNE BABALAR PAZARDA ÇOCUKLAR OYUNEVİNDE

Manavgat Belediyesi, çocuklu ailelerin daha rahat alışveriş yapabilmeleri amacıyla, yeni inşa edilerek hizmete açılan Turistik Pazartesi Pazarı içerisinde çocuk oyun evi kurdu.

Manavgat Belediyesi, çok önemli bir sosyal projeyi daha hayata geçirerek Türkiye’de ilk defa bir pazar yeri içerisine, saatlik kreş hizmeti veren “Çocuk Oyun Evi” kurdu. Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in talimatıyla, çocuklu ailelerin daha rahat alışveriş yapabilmeleri amacıyla, her yıl milyonlarca turistin ziyaret ettiği Pazartesi Pazarı’na, çocuk oyun evi kuruldu. Pazartesi Pazarı’nın 2. katında bulunan ve kreş niteliği taşıyan çocuk oyun evi, sabah 8 den akşam 5’e kadar ücretsiz olarak hizmet verecek. Manavgat Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin öğretmenlerinin görev yaptığı çocuk oyun evi, ilk günden büyük ilgi gördü.

MNVG0776

GÖNÜL RAHATLIĞI İLE ALIŞVERİŞ

Alışveriş süresi boyunca çocuklarını Manavgat Belediyesi’nin oyun evine gönül rahatlığı ile bırakan aileler, farkındalık yaratarak böylesine önemli bir sosyal projeyi hayata geçiren Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Kent hayatındaki hizmetlerinin odak noktasında insan olduğunu belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, oyun evini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Başkan Sözen, “Pazartesi Pazarı’na alışveriş için gelen çocuklu ailelere katkıda bulunmak istedik. Ailelerimiz gönül rahatlığıyla pazar alışverişini yaparken çocuklarımız ise öğretmenlerimiz eşliğinde keyifli vakit geçiriyor. Bu projeyle çocuklarımız, sıcakta kalabalık pazar ortamında kalmamış oluyor. İnsanların mutluluğundan aldığımız güç ile çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

MNVG0778

MNVG0783