KAMUOYUNU DUYURU

kamuoyuna duyuru1

KAMUOYUNU DUYURU

Şırnak’ın Uludere İlçesi Şenoba Beldesi yakınlarında askeri helikopterin düşmesi sonucu 13 vatan evladımızın ve Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nde kırsalında teröristlerle çıkan çatışmada 3 askerimizin şehit olduğu haberlerini üzüntüyle öğrendik.

Bu cennet vatan için hiçbir şekilde gözlerini kırpmadan ölmeyi göze alan her bir şehidimize Allah’tan rahmet, kederli yakınlarına ve Türk Milletine başsağlığı dilerim. Milletimiz şehitlerini her zaman yüreklerine gömerek ebediyete kadar yaşatmıştır ve ilelebet yaşatmaya devam edecektir. Duyarlı ve yürekli Türk insanı, acıda da sevinçte de ortaktır. Türkiye’mizde birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulduğu bu günlerde acımızı, yasımızı paylaşarak bir beraber olmamız gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle mübarek Ramazan ayında her akşam Atatürk Kültür Merkezi’nde önünde devam eden Ramazan Şenlikleri programımızın eğlence etkinlikleri kısmını 3 gün süreyle durduruyoruz. Ramazan İftar Programlarımızda ise halkımızla lokmamızı paylaşmaya devam edeceğiz.

Kamuoyuna Saygılarımla