MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN SARILAR MAHALLESİ’NDE İFTAR

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN SARILAR MAHALLESİ’NDE İFTAR

Manavgat Belediyesi Sarılar Mahallesi’nde 5 bin kişiye iftar verdi. Başkan Şükrü Sözen, vatandaşlara elleriyle hizmet etti.

Manavgat Belediyesi, kentteki birlik, beraberlik, kaynaşma ve paylaşma duygularının pekişmesi amacıyla Ramazan ayında iftarlarda halkla buluşma geleneğini sürdürüyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen bu yıl, kent merkezinde yer alan Atatürk Kültür Merkezi meydanında kurdurduğu iftar çadırında vatandaşlarla bir araya gelirken, büyük mahalleleri de unutmuyor. Başkan Şükrü Sözen, dün akşam Manavgat’ın en fazla nüfusa sahip mahallesi olan Sarılar Mahallesi’ndeki iftar çadırında halkla bir araya geldi. Sarılar Mahallesi Pazar Yeri’nde kurulan iftar alanına 5 bin vatandaş katıldı.

İFTAR SONRASI ÇOCUKLARA EĞLENCE

Başkan Şükrü Sözen, iftara gelen vatandaşları karşılayıp, herkesle sohbet etti, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Halkın sıkıntıları dinleyip, gelen talepleri de birim müdürlerine not aldırdı. Sarılar Mahallesi’ndeki iftar yemeğine belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, Manavgat Belediyesi’nin tüm birim müdürleri de eksiksiz olarak katıldı. Kuran tilavetinin okunup, ellerin dualar için açıldığı iftar yemeği, afiyet, mutluluk ve huzur içinde geçti. İftar alanında çocuklara balon dağıtılırken, iftar sonrasında yine çocuklar için eğlenceli etkinlikler de düzenlendi. Yüz boyama standının yanısıra gecede Kenya Akrobasi grubu, nefes kesen gösterileri ile Sarılar Mahallesi’ndeki çocuklara keyifli anlar yaşattı.

BAŞKAN SÖZEN DE HİZMET ETTİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise kendisi orucunu açtıktan sonra, oruçlu olan belediye çalışanlarına yardım ederek onların yükünü hafifletmeye çalıştı. Başkan Şükrü Sözen, kimi zaman masalara yemek dağıtırken, kimi zaman da biten yemek tabaklarını toplayarak çalışanlarına destek olarak halkın takdirini topladı. Başkan Şükrü Sözen’e başkan yardımcıları ve birim müdürleri de yardım ederken, vatandaşlar, gece boyunca kendilerine hizmet Başkan Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Başkan Şükrü Sözen, “Ramazan ayında aynı anda kentin birkaç bölgesinde halkımızla bir arada olmaya gayret ediyoruz. Birlik; beraberlik içinde iftarımızı yapmaktan büyük mutluluk duyduk. Bu arada belediye başkanı olarak halkımıza hizmet etmek benim ve belediye çalışanlarının birinci görevidir. Bizler halka hizmet yolunda hiçbir zaman gocunmayız. Ne iş olsa yaparız. Yeri gelir, servis yaparız, yeri gelir tabakları toplarız. Bu akşam da öyle yaptık” dedi.

IMG-20170530-WA0002

IMG-20170530-WA0014