GENÇLİK MERKEZİ’NDEN YILSONU GÖSTERİSİ

Untitled-1

GENÇLİK MERKEZİ’NDEN YILSONU GÖSTERİSİ

Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi kursiyerleri, yıl boyunca çeşitli branşlarda yaptığı faaliyetleri yılsonu gösterisi haline getirerek Manavgat halkının beğenisine sundu. Düzenlenen gösteriye Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

DNZ_6651

Etkinlikte satranç, judo, jimnastik, gitar, aeorobik gibi gösteriler yapıldı. Dans gösterisinin ardından gitar kursiyerleri en sevilen parçaları Manavgat halkı ile birlikte seslendirdi. İlçe genelinde yapılan satranç turnuvasında dereceye giren Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi’nin satranç takımı öğrencilerine madalyaları Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen takdim etti. Etkinliğe katılan aileler çocuklarının Manavgat Belediyesi sayesinde iyi bir yıl geçirdiğini ve faydalı eğitim gördüklerini söyledi. Gece sonunda sahneye gelerek konuşma yapan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, sosyal belediyecilik anlayışımız gereği vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın sosyal faaliyetler içinde bulunması için çalışmalar yapıyoruz dedi. Başkan Sözen, “ Kursiyerlerimizin yılsonu gösterisini büyük bir keyifle izledik. Kentimizde yaşayan vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın sosyal hayatına katkıda bulunmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

DNZ_6804

DNZ_6827