MANAVGAT BELEDİYESPOR’DA TRANSFERLERİN ARDI ARKASI KESİLMİ

MANAVGAT BELEDİYESPOR’DA TRANSFERLERİN ARDI ARKASI KESİLMİYOR

Yeni sezonda yeni lige şampiyonluk parolasıyla çıkan Manavgat Belediyespor, 4 yeni transferle rakiplerine göz dağı verdi.

Süper Amatör Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan Manavgat Belediyespor, bir üst lig olan Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) adını yazdırmayı başardı. Yeni ligde Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in büyük desteği ile transferlerin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’in de şampiyon olan Osmaniye Spor’un başarılı hocası Harun Aydoslu’yu takımın başına getiren Manavgat Belediyespor, 4 başarılı sporcuyu daha renklerine katarak rakiplerine büyük bir göz dağı verdi.

DSC_0063

DSC_0078

Manavgat Belediyespor, geçtiğimiz sezon ligin gol kralı olan Hakan Doğan’ı ve en fazla asist yapan oyuncusu Gökay Yiğit’i Osmaniye Spor’dan, golcü stoper Adem Ercan’ı Kızılcabölük Spor’dan ve başarılı oyuncu Ahmet Gündoğdu’yu Çekmeköy Belediyespor’dan transfer etti. Yeni sezonda şampiyonluk için transferlerin devam edeceğini belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “ Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Ligi’nde başarılı bir grafik izleyerek şampiyon olduk. Yeni sezonda da yeni ligimizde tek hedefimiz şampiyonluk ve buna yönelik çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecek. Yeni oyuncularımızın takımımıza hayırlı olmasını diliyorum ” dedi.

DSC_0086

DSC_0094