ENGELLİ VATANDAŞLARDAN YIL SONU KERMESİ

ENGELLİ VATANDAŞLARDAN YIL SONU KERMESİ

Manavgat Belediyesi ve Manavgat Ortopedik ve Yürüme Engelliler Derneği’nin birlikte düzenlediği yıl sonu kermesi etkinliği, Cumhuriyet Meydanı’nda Manavgatlı vatandaşlar ile buluştu.

DSC_0029

DSC_0018

Düzenlenen kermes etkinliğine CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat İlçe Jandarma Komutanı Kürşat Şenol ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kermes etkinliğinde el emeği göz nuru eserler ve tatlı çeşitleri görücüye çıktı. Hünerlerini vatandaşlarla buluşturmanın mutluluğunu yaşayan özel insanlar, yeteneklerini sergilemede büyük destek veren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür ederek Manavgat Belediyesi sayesinde hayatlarındaki engellerin ortadan kalkmaya başladığını ifade etti. Özel insanların yeteneklerini büyük bir beğeniyle takip eden Manavgat Belediye Başkan Şükrü Sözen, dostlarımızın el emeği göz nuru eserlerine bakmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti. Başkan Sözen “ Özel dostlarımızın eserlerini sergilemesinin mutluluğunu hep birlikte yaşadık. Daha mutlu bir Manavgat için engelleri ortadan kaldırmaya devam edeceğiz” dedi.

DSC_0039

DSC_0048