MANAVGAT BELEDİYESPOR'A SİYAHİ FUTBOLCU

MANAVGAT BELEDİYESPOR'A SİYAHİ FUTBOLCU

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) şampiyonluk parolasıyla sahaya çıkacak olan Manavgat Belediyespor, 22 yaşındaki Fil Dişi Sahil’li futbolcu Serge Abaka Alain’i renklerine bağladı

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) şampiyonluk parolasıyla sahaya çıkacak olan Manavgat Belediyespor, 22 yaşındaki Fil Dişi Sahil’li siyahi futbolcu Serge Abaka Alain’i renklerine bağladı.

DNZ_7568

Yaptığı transferler ile günden düşmeyen Manavgat Belediyespor, orta sahanın her iki tarafında da görev yapan Fil Dişi Sahil’li 22 yaşındaki futbolcuyla 1 yıllık sözleşme imzalayarak kadrosuna kattı. Manavgat Belediyesi’nde gerçekleşen imza töreninin ardından konuşan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediyespor’u en iyi yere taşımak için çalıştıklarını söyledi. Başkan Sözen, “ Yeni sezonda yeni ligde tek hedefimiz şampiyonluk. Çalışmalarımızı ve transferlerimizi bu doğrultuda yaparak sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırmak istiyoruz ” dedi.

DNZ_7580