ŞELALE MESİRE ALANI YENİLENİYOR

ŞELALE MESİRE ALANI YENİLENİYOR

Dünyaca ünlü Manavgat Şelalesi’nin köklü tarihine sihirli dokunuş yaparak yeniden halk ile buluşturan Manavgat Belediyesi, Manavgat Şelalesi yanındaki mesire alanında da yenileme çalışması başlattı. Her yıl yerli ve yabancı misafirlerin yoğun ilgi gösterdiği Manavgat Şelalesi’nin yanında bulunan mesire alanına modern bir şekilde onarım çalışması başlatıldı.

DSC_0043

Çalışmada 53 adet piknik masası yenilenirken, piknik masalarına davlumbaz ve şömine de ilave edildi. Mesire alanı içerisinde bulunan güvenlik kulübesi, lavabolar, mescit, çeşme, çocuk oyun grubunun bakımının yapılmasının yanı sıra etrafı çevreleyen demirlere de boyama işlemi yapıldı. Doğayla iç içe olan Manavgat Şelalesi Mesire Alanı’nda, yeşil alan bakımı yapılarak aydınlatma sistemi de çalışma kapsamına dahil edildi. İnsan odaklı çalışmalar gerçekleştiren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Şelale Mesire Alanı’nı daha modern bir şekilde halka sunmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Başkan Sözen “Manavgat Şelalesi Mesire Alanı’nda yaptığımız çalışmaları Manavgat’ımıza yakışır bir şekilde tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmak istiyoruz” dedi.

DSC_0047

DSC_0052