TOROS KADINLARINA KATILIM SERTİFİKASI VERİLDİ

Toros

TOROS KADINLARINA KATILIM SERTİFİKASI VERİLDİ

Manavgat Belediyesi, kadınların kent ve aile ekonomisine katkıda bulunması amacıyla hayata geçirdiği “Toros Kadınları Emek Pazarı” projesinde bulunan kadınlara, eğitim seminerleri sonrasında katılım sertifikası verdi. İletişim hakkında Ümit Gündüz Sağlam ve Manavgat Belediyesi Kreş ve Çocuk Kültür Merkezi sorumlusu Emine Çataltaş’ın ardından konuşmacı olarak gelen Akdeniz Üniversitesi Pazarlama Bölümü ‘nde görev yapan Yardımcı Doçent Doktor Mert Batu, satış ve pazarlama teknikleri hakkında bilgi veridi.

7K4A2880

Aşçı Doğan Çolak gıda eğitimi hakkında seminer verirken, el sanatları hakkında ise Zuhal Candemir, Dilek Kutluca ve Fikriye Özdere kadın emekçilere seminer verdi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in şehir dışında olması nedeniyle katılım belgelerini Manavgat Belediyesi Başkan Vekili Erşan Özden’in elinden alan 200 emekçi kadın, kent hayatına ve aile ekonomisine katkıda bulunacak olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadı. Toros Kadınlarına tek tek sertifikalarını takdim eden Başkan vekili Erşan Özden, “ Toros Kadınları Emek Pazarı’nın Manavgat’ımıza ve kadınlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

7K4A3013

7K4A3033