Tilmaç’ın Sümerce’si 6 Şubat’ta AKM’DE

6 Şubat’ta AKM’DE

Tilmaç’ın Sümerce’si

6 Şubat’ta AKM’DE

Ünlü tiyatro oyuncusu Sümer Tilmaç “Sümerce” isimli komedi oyunu ile 6 Şubat 2015 Cuma Günü Saat 20.00’da Atatürk Kültür Merkezi’nde Manavgatlı tiyatroseverlerin karşısına çıkacak. Ünlü komedi oyuncusu Sümer Tilmaç'ın hem oynadığı hem de yönettiği, Ahmet Çevik, Fulden Akyürek, Ender Gülçiçek, Selin Bayraktar gibi sevilen oyuncuların da yer aldığı 'Sümerce' adlı oyun Manavgatlıları komediye doyuracak. Tek perdeli komedi Sümerce'de Sümer Tilmaç, sanat yaşamını eğlenceli bir şekilde seyirci ile paylaşıyor. Manavgat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonu ile ücretsiz olarak sahnelenecek oyunun, tiyatro severlerden büyük ilgi görmesi bekleniyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Atatürk Kültür Merkezi’ndeki tiyatroya tüm Manavgat halkını davet etti.