MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN.ŞÜKRÜ SÖZEN'İN MİRAÇ KAND

MI¦çRAC¦ğ KANDI¦çLI¦ç

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN.ŞÜKRÜ SÖZEN'İN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Toplumumuzda mukaddes gün ve gecelerin çok büyük önemi vardır. Miraç gecesi de onlardan biridir. Üç aylarda Regaip Kandiliyle başlayan mübarek geceler birçok hikmet, sır ve bereketi içinde barındıran Miraç Kandili ile devam eder.

Yardıma muhtaçlara el uzatma, destek olma ve paylaşım bu mübarek aylarda ve gecelerde daha da ayrı bir önem kazanmaktadır. Bu aylarda akrabalık ve komşuluk ilişkilerimizi yeniden gözden geçirmeli, toplum huzurunun ve kaynaşmasının sağlanmasına yönelik adımlar atmalıyız. Gelenek ve göreneklerine bağlı Manavgat halkımız da böylesine günleri çok önemsemekte, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlik adına en güzel paylaşımları yaşamaktadır. İdrak edecek olduğumuz mübarek Miraç Kandili'nin tüm İslam alemine tüm vatandaşlarımıza hayırlara vesile olmasını, bu özel gecede edilecek olan duaların ve yapılacak ibadetlerin Allah katında kabulünü diliyor, tüm hemşerilerimizin kandilini en içten duygularımla kutluyorum.

Şükrü SÖZEN

Manavgat Belediye Başkanı