BAŞKAN ŞÜKRÜ SÖZEN’DEN YETENEKLİ GENÇLERE KLİP DESTE

BAŞKAN ŞÜKRÜ SÖZEN’DEN YETENEKLİ GENÇLERE KLİP DESTEĞİ

Manavgat Belediyesi’nden“Özgür Şarkılar” atağı 9 SOLİST 9 ŞARKI İnsana dokunan sosyal belediyecilik projeleri ile kentteki kültür, sanat gelişimine büyük katkı koyan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, şimdi de “ÖZGÜR ŞARKILAR” projesiyle, müziğe yetenekli gençlerin kendilerini kanıtlamalarına destek oluyor.

Manavgat’ta sesi güzel, müziğe gönül vermiş 9 genç solist, 9 popüler şarkılarına Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in desteği ile, “ÖZGÜR ŞARKILAR” projesi kapsamında klip çekmeye başladı. Projede, Manavgat’ın tarihi ve doğal güzelliklerinin tanıtımına da büyük katkı sağlaması hedefleniyor.

+ûZG+£R +ŞARKILAR (3)

TARİHİ ve TURİSTİK MEKANLARDA

Başkan Sözen’in çalışanlarına verdiği güçle, Manavgat Belediyesi Kültür Müdürlüğü, Basın Birimi ve Masaüstü Görsel Sanat birimlerinin katkı ve emekleri ile “ÖZGÜR ŞARKILAR” ın ilk 2 klibinin çekimleri, Manavgat’ın tarihi ve turistik mekanlarında gerçekleştirildi. 18 yaşındaki Seren GÜNEY isimli genç solist “Gitme Sana Muhtacım” isimli parçasına Manavgat Irmak Kenarı Irmak fenerinde, Manavgat Belediyesi Çocuk Korosu şefliği yapan solist Tayfun YILMAZ ise “Ruhum” adlı şarkısına Side’deki tarihi kalıntılarda klip çekimlerini gerçekleştirdi.

+ûZG+£R +ŞARKILAR (5)

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Hayatlarında ilk defa klip çeken genç solistler, çekimler sırasında oldukça heyecanlıydı. Genç şarkıcılar Selen Güney ve Tayfun Yılmaz, kendilerine böyle bir imkanı sağladığı için Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Başkan Şükrü Sözen, genç solistlere geçtiğimiz hafta yapılan 8.Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali kapsamında da sahne almalarına olanak sağladı. Büyük bir topluluğa karşı sahne alan gençlerin, yeteneklerini ortaya koyması takdirle karşılandı.

+ûZG+£R +ŞARKILAR (7)

KLİPLERİ İZLEMEYE DAVET

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, oldukça başarılı bir çalışmayı hayata geçiren yetenekli gençlere her zaman destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Sözen, “Kliplerde müzikleriyle karşılık beklemeden destek veren orkestraya ve set arkası ekibine de teşekkür ediyorum” dedi. “ÖZGÜR ŞARKILAR” için çekilen kliplere youtube, instagram ve facebook sayfalarından @özgürceyaşamanavgat ve #özgürceyaşamanavgat hashtaginden ulaşılarak izlenebilecek. Başkan Sözen, tüm Manavgat halkını gençlere destek için klipleri sosyal medya sayfalarından beğenmeye davet etti.

+ûZG+£R +ŞARKILAR (6)

İlk klibi bu linkten izleyebilirsiniz

“ÖZGÜR ŞARKILAR”A KATKI KOYANLAR

YÖNETMEN