MANAVGAT BELEDİYESİ'NDEN YENİKÖY'E SICAK ASFALT

MANAVGAT BELEDİYESİ'NDEN YENİKÖY'E SICAK ASFALT

Manavgat Belediyesi, asfalt çalışmalarına sıcak yaz aylarında da aralıksız olarak devam ediyor.

Manavgat Belediyesi kırsal mahallelere ayrımsız ve ayrıcalıksız olarak hizmet götürmeye devam ediyor. Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeniköy Mahallesi’ne 2 bin 500 metre sıcak asfalt dökerek yolları yeniledi. Ekipler ayrıca son bir ayda Çeltikçi, Yavrudoğan, Evrenseki, Çolaklı, Gündoğdu, Sarılar ve Uzunlar Mahallelerinde toplamda 30 bin metre sathi kaplama çalışmalarını da tamamladı.

7K4A0663

"ARALIKSIZ DEVAM EDECEĞİZ"

Belediyenin asfalt çalışmaları mahalle halkını oldukça memnun etti. Özellikle kırsal mahallelerden gelen talep ve şikayetleri doğrultusunda hizmet vermeye özen gösterdiklerini belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen vatandaşları mağdur etmeden hızlı ve etkin çalıştıklarını söyledi. Başkan Sözen, “Yeniköy Mahallemizde sıcak asfalt çalışmalarımızı yaptık. Asfalt çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz" dedi.

7K4A0669

7K4A0671