MANAVGAT MOTOSİKLET FESTİVALİNDE HALUK LEVENT RÜZGARI

haluklevent

MANAVGAT MOTOSİKLET FESTİVALİNDE HALUK LEVENT RÜZGARI

8. Manavgat Motosiklet Festivali 2. gün de tüm coşkusuyla devam etti.Festivalin ikinci günü turnuvalar, yarışmalar, güvenlik seminerinin yanı sıra ünlü motor şovmeni Troger Mokus nefes kesen bir gösteri yaptı.

Aynı akşam Manavgat Belediyesi Özgür Şarkılar grubu sergiledikleri performansla herkesi kendine hayran bıraktı. Ardından Haluk Levent, Motosiklet Festivali'nde Türkçe Rock rüzgarı estirdi. Sahnede zaman zaman izleyicilerin arasına karışan Haluk Levent, sosyal medyada söz verdiği bir hayranını da sahneye çıkararak dans etti. Konserlerin bitiminde ise DJ performansları ve sahilde gitar dinletisi gerçekleşti.

7K4A7588

MANUŞ BABA KONSERİ

Bugün (13 Temmuz Cuma) festival programı turnuvalar ve yarışmalar ile başlayacak. Ardından ise beach wolley ve plaj futbolu turnuvası yapılacak. Motosiklet güzellik yarışması ve Mokus stunt show ile devam edecek festivalde Full House ve Manuş Baba konser verecek. Bu akşam saat 21.30'da ise Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, konser alanında bir konuşma gerçekleştirecek.

7K4A7311

KORTEJDE 'ÇOCUK İSTİSMARINA HAYIR'

14 Temmuz Cumartesi günü ise saat 18.00’de geleneksel motosiklet korteji gerçekleşecek. Aynı gün saat 21.00’de gerçekleşecek ödül töreninin ardından saat 21.30’da Gripin grubu şarkılarını Manavgatlılar ve motosiklet severler için söyleyecek. Festivalin sosyal mesaj içeren kısmında ise, “Çocuk İstismarına Hayır” vurgusu yapıldı. Görseller, afişler ve söylemlerle desteklenen Çocuk İstismarı konusu, ayrıca Cumartesi günü saat 18.00’deki festival motosiklet kortejinde de baskılı tişörtler ve pankartlarla dile getirilecek.

DJI_0027 (2)

7K4A7224