RUS KONUKLARDAN BAŞKAN SÖZEN’E ZİYARET

Untitled

RUS KONUKLARDAN BAŞKAN SÖZEN’E ZİYARET

Manavgat Belediyesi tarafından 22 Haziran-1 Temmuz 2018 tarihleri arasında düzenlenen ‘Uluslararası Rusya-Türkiye Dostluk Günleri’ kapsamında Manavgat’a gelen katılımcılar Başkan Sözen’i ziyaret etti.

Festivale katılan ünlü sanatçılar ve festival ekibi, Manavgat Belediyesi’nde Başkan Sözen’i ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, misafirler Başkan Sözen’e kendilerini en güzel şekilde ağırladıkları için teşekkür etti.

“FESTİVALLERİ, SANATI, MÜZİĞİ ÖNEMSİYORUZ ”

Misafirlerini büyük bir nezaketle karşılayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise; “Burada olmanız bizim için çok güzel. Kendimizi şanslı kabul ediyoruz. Dünyanın bir çok yerinden gelen bu kadar seçkin ve özel insanı ağırlamak Manavgat için bir şans. Sizin bize değil, bizim size teşekkür etmemiz lazım. Dünyada dostluğun, kardeşliğin, bir arada olmanın, barışın çok önemli olduğu bir dönemden geçiyoruz. Bu tarz kültürel etkinlikler tüm bunları pekiştiriyor. Çocuklar işin içindeyse bu daha da güzel hale geliyor. Şuna inanıyorum, bizim bu güne kadar dünya olarak sağlayamadığımız o barış ortamını çocuklar sağlayacak. Festivalleri, sanatı, müziği önemsiyoruz. Önemsiyoruz çünkü bu tarz etkinlikler bizleri bir araya getiriyor, hayal ettiğimiz o barış ortamını kuvvetlendiriyor. Bunu ilerleyen zamanda daha üst ölçekli etkinliklerimizin içine dahil edebiliriz. Manavgat halkı adına kendilerine burada olmalarından ve buraya katkı yapmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.Ziyaret sonunda ise teşekkür etmek adına karşılıklı hediye takdimi gerçekleşti.

7K4A4148

7K4A4119