BAŞKAN ŞÜKRÜ SÖZEN, OYUNU EŞİ VE OĞLUYLA BİRLİKTE KULL

BAŞKAN ŞÜKRÜ SÖZEN, OYUNU EŞİ VE OĞLUYLA BİRLİKTE KULLANDI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde eşi Hatice Sözen ve oğlu İbrahim Sözen ile birlikte oyunu, Manavgat Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne 1022 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Okul girişinde seçmenlerle sohbet eden Başkan Sözen, sandık görevlileri, müşahitler ve çalışanlarla da tokalaştı. Oy kullanma sırasını bekleyen Başkan Sözen, daha sonra pusulaları alarak kabine girerek oyunu kullandı. 24 Haziran seçimlerinin tüm Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi. Başkan Sözen, şöyle dedi:

7K4A2410

"Oy vererek ülkesine, geleceğine sahip çıkmak her Türk vatandaşının birinci sorumluluğudur. Biz de ailemizle gelerek oyumuzu kullandık. Ülkemizin geleceğini ilgilendiren belki de tarihin en önemli seçimini yaşıyoruz. Herkesin kendine göre doğru bildiği inanışları, değerleri vardır. Halkımızın verdiği karar, geçerli ve en doğru karardır. İnşallah verilen oyların, bu ülkenin geleceğini en güzel şekilde belirleyecek şekilde olacağına inancımız tamdır. Seçimlerde asayiş ve huzurun hakim olması en önceki temennimdir. Toplumumuzun, ülkemize, vatandaşlarımıza yakışır şekilde, kardeşlik ve hoşgörü çerçevesinde oylarını kullanacaklarına inanıyorum. Türk toplumu duyarlı toplumdur. Böylesi süreçlerde nasıl davranılacağını bilen bir toplumdur. Halkımızın verdiği karar en doğru karardır. Seçim neticesinin ülkemize, vatanımıza, milletimize, Antalya ve Manavgat halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Başkan Şükrü Sözen, seçimlerde engelli, hasta ve yaşlı vatandaşların taşınması için belediyece görevlendirilen ekiplerin de gün boyunca seferber olacağını söyledi.

7K4A2456

7K4A2524