Ramazan konserleri Onur Akın'la sürüyor.

Türkiye'nin sevilen özgün müzik sanatçılarından Onur Akın, Manavgat Belediyesi 1. Ramazan Şenlikleri kapsamında 11 Eylül akşamı Manavgat halkıyla buluşacak.

Manavgat Belediyesi'nin düzenlediği 1. Ramazan Şenlikleri, her akşam farklı etkinliklerle sürüyor. Bayar Spor-Sanat Kültür Hizmetleri ile ortaklaşa düzenlenen etkinliklerde nostaljik kahramanlar Karagöz-Hacivat, İbiş, Aşuk ile Maşuk, Ortaoyunu, Meddah, Ateşbaz, Arap bacı, Keloğlan özellikle çocukların ilgisini çekerken, düzenlenen konserler de gençler ve büyükleri memnun ediyor. Daha önce 1 Eylül'de Türk Halk Müziği sanatçısı Hüseyin Turan'ı getiren Manavgat Belediyesi, 11 Eylül'de özgün müzik sanatçısı Onur Akın'ı sevenleriyle buluşturuyor. 11 Eylül akşamı futbol sahası yanında kurulan şenlik alanında 22.30'da sahne alacak olan sevilen şarkılarını Manavgat halkı için seslendirecek.