Belediyemizde Bayramlaşma...

Manavgat Belediye Başkanımız Şükrü Sözen, Cuma günü hem Başkanı olduğu MATAB, hem de Belediye personeli ile tek tek bayramlaştı.

Aynı zamanda Manavgat Çevre Koruma Turizm Altyapı Tesisleri Yapma ve İşletme Birlik Başkanlığı’nı da (MATAB) yürüten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, tüm gününü işyerlerini ziyaret ederek bayramlaşmaya ayırdı. Başkan Şükrü Sözen, sabah saatlerinde MATAB’a giderek burada personelle bayramlaştı. Tüm çalışanların ellerini tek tek sıkan Başkan Sözen, ilk 6 aylık süreçte yapılan işler için teşekkür etti, çalışanlara aileleriyle birlikte mutlu bayramlar diledi. Sözen, sorunları olan personeli de dinleme imkanı bulacağını ifade etti. Başkan Sözen öğle saatlerinde de Fen İşleri Müdürlüğü şantiyesine geçti.

Tüm personeli yemek salonunda toplayan Başkan Sözen, kısa bir hitap konuşması yaparak çalışanlara birlik ve beraberlik mesajı verdi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in daha önceki dönemlerde makamda yapılan personelle bayramlaşma törenini, tıpkı zamanında belediye başkanlığı yapmış dedesi Şükrü Sözen ve İbrahim Sırrı Sözen gibi işyerlerine taşıması büyük takdirle karşılandı. Başkan Sözen buradan İtfaiye Müdürlüğü'ne geçerek bayramlaşmasına devam etti. Gün içinde asfalt şantiyesini de ziyaret eden Belediye Başkanı Sözen, işi başında asfalt ve bordür çalışması yapan çalışanları da unutmadı. Sözen son olarak makamında belediye binasında bulunan personelle bir araya geldi.

Kırgınlıkları unutun
Tüm ziyaretlerinde işyerinde birbirleriyle dargın ve kırgın olanların barışmasını da isteyen Başkan Sözen şunları söyledi. "Belediyemizin bir aile olduğu bilinciyle bizler de 6 aylık süreçte sizlerle çalışma fırsatını bulduk. Bu süreç zarfında Manavgat Belediyesi’ne verdiğiniz katkılardan dolayı şeflerimiz, ekip başlarımız ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Sistem oturdukça sizlerle daha sık bir araya olacağımıza inanıyorum. Bayramlar dayanışma içinde olmak zorunda olduğunuz günlerdir. Kendi aralarında kırgınlıklarınız olmasını bu nedenle istemiyorum. Aranızda böyle durumları olan arkadaşlarımızın bu sıkıntılarını hemen aşmasını diliyorum. Manavgat Belediyesi bir ailedir. Önemli olan Manavgat Belediyesi'nin bir aile olduğunun bilincini taşımanızdır. Böyle olursa neticede sizler kazanırsınız, aileleriniz kazanır, Manavgat kazanır. Bu güne kadar sizlerden hiç şikayet gelmedi. Bunun için de teşekkür ediyorum. İyi bir süreç yaşadığımıza ve bundan sonra da böyle olacağına inanıyorum. Bayram sonunda sıkıntılarınızı atmış, rahatlamış bir şekilde dönmenizi ve canla başla işinize yeniden sarılmanızı istiyorum. Bu duygularla hepinizin ve ailelerinin bayramını şimdiden kutluyorum"