Belediyeden hurda operasyonu

Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Sanayi Bölgesi'nde görüntü kirliliği yaratan hurda araçları düzenlediği operasyonla temizledi.

Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Sanayi Bölgesi’nde esnaf tarafından yol kenarlarına bırakılan hurda araçları çekici vasıtasıyla temizledi. Sabah saatlerinde başlayan temizlik akşam saatlerine kadar sürerken ekipte 2 çekici araç ve 5 görevli yer aldı.

Daha önce yeşil alana bırakılan hurda araçların kaldırılması için Sanayi Bölgesi’nde duyuru yapıldığını ancak esnafın bu uyarıları dikkate almadığını belirten Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, mecburen operasyon düzenlendiğini söyledi.. Amaçlarının Sanayi esnafına daha iyi hizmet vermek olduğunu belirten Zabıta yetkilileri, “Manavgat Belediye Başkanımız Şükrü Sözen, ilçenin her bölgesinde görüntü kirliliği yaratan unsurların temizlenmesi için sık sık talimat veriyor. Biz de temizlik konusuna bu yüzden ekstra önem veriyoruz. Sanayi Bölgesi’ndeki yeşil alan üzerine bırakılan hurda araçlar oldukça kötü görüntü yaratıyordu. Bu konuda 2 haftadır esnafımızı sık sık uyarıyoruz. Ancak temizlik işlemini kendileri yapmadıkları için iş bize kaldı. Bu konuda esnafımıza büyük iş düşüyor. Bu çevre hepimizin.Etrafın temiz tutulması konusunda yardım ve desteklerini bekliyoruz” dedi.