Muhteşem Cumhuriyet Kutlamaları..

Manavgat Belediyesi, Cumhuriyetimizin 86. yılı kutlamaları için 3 gün - 3 gecelik bir etkinlik programı hazırladı. 29 Ekim'de kortejle başlayacak kutlamalar, 31 Ekim'de Tolga Çandar konseriyle son bulacak. Başkan Sözen, Cumhuriyet Bayramı'nda herkesi elele tek yürek olmaya davet etti.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının belediyece hazırlanan bir organizasyonla bu yıl ilk kez, 3 gün 3 gece süreceğini açıkladı. 29 Ekim'de İmam Hatip Kavşağı'ndan kortej yürüyüşüyle başlayacak olan etkinler kapsamında, Samsun Sanat Tiyatrosu'nun "Diriliş" adlı tiyatro gösterisi ve Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi gruplarının organize ettiği etkinlikler yer alacak. Perşembe Pazarı Pazaryeri Kapalı Alanında yapılacak etkinlikler, 31 Ekim'deki Tolga Çandar konseriyle son bulacak. Başkan Şükrü Sözen, tüm Manavgat halkını Cumhuriyeti coşkulu bir şekilde elele kutlamaya davet etti.

Gelin elele tek yürek olalım
Başkan Şükrü Sözen, "Çok nazik bir dönemden geçen Türkiye'de, Cumhuriyet'imize sahip çıkmak daha fazla önem arz ediyor. Bu anlamlı günün milletçe el ele kenetlenmeye, bölünmez bütünlüğümüze, Cumhuriyetimizin bizlere kazandırdığı değerlere sahip çıkmamıza vesile olması gerektiği inancını taşımaktayız. Manavgat halkının Cumhuriyetimizin 86. yılını daha coşkulu kutlaması için belediyemizin tüm imkanlarını seferber ettik. Tiyatro gösterisinden eğlenceli animasyonlara, konserden, korteje kadar 3 günlük bir etkinlik programı hazırladık. Tüm Manavgatlı hemşerilerimizin Cumhuriyet etkinliklerine çoluk çocuk katılmalarını yürekten arzu ediyorum. Kutlamalara bizzat katılarak ben de hemşerilerimle bir arada olacağım. Kutlamalarda tüm halkımı elele tek yürek olmaya davet ediyor, Cumhuriyet kazanımlarımızı içlerinde bir kere daha hissetmeye davet ediyorum" diye konuştu.

Manavgat Belediyesi 29 Ekim -31 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlik programı

29 EKİM 2009 PERŞEMBE:
19:00 Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi Etkinlik Gruplarının Gösterileri
20:00 Samsun Sanat Tiyatrosu "DİRİLİŞ" adlı Tiyatro Gösterisi

30 EKİM 2009 CUMA:
20:00 Animasyon Gösterileri

31 EKİM 2009 CUMARTESİ :
15:00 Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi Etkinlik Grupları ve Yerel Sanatçıların Gösterileri
20:00 Tolga Çandar Konseri

Etkinlik Alanı :Tüm Etkinlikler Perşembe Pazarı Pazaryeri Kapalı Alanı'nda yapılacaktır