MİNİKLERİN MEZUNİYET HEYECANI

mezun

MİNİKLERİN MEZUNİYET HEYECANI

Manavgat Belediyesi’ne bağlı Side ve Çolaklı Kreş ve Gündüz Bakımev’lerinde eğitim gören180 minik öğrenci, Atatürk Kültür Merkezi’nde yılsonu gösterisi ve mezuniyet töreni düzenledi

Manavgat Belediyesi’ne bağlı Side ve Çolaklı Kreş ve Gündüz Bakımevleri’nde eğitim gören 180 minik öğrenci, Atatürk Kültür Merkezi’nde yılsonu gösterisi ve mezuniyet töreni düzenledi. Manavgat Belediyesi Side Kreş ve Gündüz Bakımevi ile Çolaklı Kreş ve Gündüz Bakımevi’ndeki öğrencilerin düzenlediği etkinliğe, Manavgat Belediyesi Başkan yardımcıları, birim müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı. Öğrenciler, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının sona ermesinin ardından yıl boyunca öğrendiklerini büyük bir heyecanla ailelerine sergiledi. Minik öğrenciler, gösteriyi tamamladıktan sonra ilk defa diplomalarını aldı. Diploma töreni duygulu anlara sahne oldu. Aileler ise, çocuklarının çağdaş bir eğitim almasının yanı sıra Manavgat Belediyesi’nin uzman eğitim kadrosunun oldukça başarılı çalışmalar yürüttüğünü belirterek Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e ve ekibine teşekkür etti.

1 (1)

Veliler “Öncelikle böylesine güzel eğitim yuvalarını kentimize kazandırarak çocuklarımıza çağdaş eğitimin temellerini atan Manavgat Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Sözen’e ne kadar teşekkür etsek azdır. Düzenlenen tören bizleri hem çok mutlu etti hem de duygulandırdı. Değerli başkanımıza ve ekip arkadaşlarına yürekten teşekkür ediyoruz” dedi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise çocuklara eğitim hayatında başarı dileklerinde bulundu. Başkan Şükrü Sözen, “ Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yolları bahtları açık olsun. Manavgat Belediyesi’nin uzman eğitim kadrosu, çocuklarımızın aydınlık dolu çağdaş bir eğitim alması için gerekli bütün işlemleri eğitim-öğretim yılı içerisinde gerçekleştirmiştir. Ailelerimize ve ekibimize yürekten teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi ve eğitim alması için herşeyi yapmaya devam edeceğiz” dedi.

1 (8)

1 (12)