ERKEK ÖĞRENCİLER KAMPTA BULUŞACAK

ERKEK ÖĞRENCİLER KAMPTA BULUŞACAK

Manavgat Belediyesi, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının tatile girmesinin ardından bu yıl ilkini hayata geçireceği “ Erkekler Gençlik Kampı” projesi kapsamında, kırsal mahallelerde yaşayan öğrencileri, 3 dönemden oluşan kamp etkinliğinde biraraya getirecek

Manavgat Belediyesi, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının tatile girmesinin ardından bu yıl ilkini hayata geçireceği “ Erkekler Gençlik Kampı” projesi kapsamında, kırsal mahallelerde yaşayan öğrencileri, 3 dönemden oluşan kamp etkinliğinde bir araya getirecek. Proje kapsamında, kırsal mahallelerden erkek öğrencilerin evlerinden alınmasının ardından başlayacak olan gençlik kampı için, Manavgat Belediyesi ekipleri, bir dizi etkinlik hazırladı. 14-19 yaş arası öğrenciler için hazırlanan etkinlikler futbol, voleybol, basketbol turnuvasının yanı sıra, yüzme, tenis, bowling, paintball, at çiftliği gezisi, kültür gezileri ve kişisel gelişim seminerleri ile devam edecek. 3 dönemden oluşan kamp döneminin tarihleri ise 24 Haziran- 5 Temmuz, 8-19 Temmuz ve 22 Temmuz – 2 Ağustos olarak belirlendi. Erkek Gençlik Kampı’na kayıt yaptırmak isteyen aileler, 0242 763 04 66 numaralı telefondan Manavgat Belediyesi Çolaklı Erkek Öğrenci Yurdu’na veya 444 96 07 nolu Halk Masası’na ulaşarak bilgi alabilecekler.

ERKEK YAZ KAMPI bros¦ğu¦êr arka

SÖZEN’DEN ÖĞRENCİLERİN EĞİTİMİNE KATKI

Yoğun geçen eğitim yılının ardından, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in kentteki öğrenciler için hayata geçirdiği kamp projesi, öğrencilerin eğitim ve öğretim hayatına katkı sağlarken hem de kişisel gelişimlerine faydalı olacak. “Erkekler Gençlik Kampı” kayıtlarının Manavgat Belediyesi Çolaklı Erkek Öğrenci Yurdu’nda devam ettiğini belirten Başkan Şükrü Sözen, bu yıl ilk olarak erkek öğrenciler için hayata geçirecekleri projeyi oldukça önemsediklerini ifade etti. Başkan Sözen, “ Yoğun geçen eğitim ve öğretim yılımızın ardından çocuklarımızın hem eğlenmesi hem gezmesi hem de eğitimlerine Manavgat Belediyesi olarak katkı sağlamak amacıyla projeyi hayata geçirmeye karar verdik.

ERKEK GEN+çL¦-K KAMPI (2)

Bu yıl ilk olarak 14-19 yaş arası erkek öğrencilerimiz ile yaz döneminde bir araya geleceğiz. Sosyal belediyecilik anlayışımız gereği yarınlarımız olan çocuklarımızı geleceğe faydalı birer fert olarak hazırlamak bizlerin asli görevleri arasındadır. Ailelerimiz gönül rahatlığı ile çocuklarını Manavgat Belediyesi’nin uzman eğitim kadrosuna teslim edebilirler. Manavgat’ımızda eğitim gören bütün çocuklarımızı kamp etkinliğimize davet ediyorum” dedi.

ERKEK GEN+çL¦-K KAMPI (4)

Tarih:12.06.2019