PİLLERİ TOPLADILAR ÖDÜLLERİ KAPTILAR

atık

PİLLERİ TOPLADILAR ÖDÜLLERİ KAPTILAR

Manavgat Belediyesi ve Taşınabilir Pil Üreticiler ve İthalatçıları İktisadi İşletmesi Derneği ( TAP ) işbirliğiyle düzenlenen “ Okullar Arası Atık Pil Toplama Yarışması” nda dereceye giren okullar ödüllendirildi.

MNVG4305

Antalya genelinde gruplara ayrılan ve 3’ncü grupta yer alan Serik, Alanya ve Manavgat bölgesinde geçen yarışmada, Manavgat’tan Toros İlköğretim Okulu ile Oymapınar Mehmet Bozkurt İlköğretim Okulu öğrencileri yarışma sonunda derece elde etti. Yarışmanın 2’ncisi olan Toros İlköğretim okuluna futbol topu ve tenis raketinden oluşan spor seti hediye edilirken, 3’ncüye ise satranç seti ve satranç eğitim panosu hediye edildi. Hediye takdimini, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i temsilen belediye başkan yardımcısı İsmail Hakkı Ödevoğlu, okul müdürlerine verdi. Bilinçli nesiller yetiştirmek ve topluma katkı sağlamak amacıyla bu tür yarışmaların Manavgat’ta olmasını gerektiğini ifade eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ödül alan öğrencilere başarı dileklerinde bulunarak her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini vurguladı.

MNVG4310

MNVG4313