MAVİ BAYRAK TOPLANTISI MANAVGAT BELEDİYESİ ÖNCÜLÜĞÜNDE

DSC_1732 MAVİ BAYRAK TOPLANTISI MANAVGAT BELEDİYESİ ÖNCÜLÜĞÜNDE YAPILDI

2016 yılı için Mavi Bayrak kriterleri kapsamında gerçekleştirilmesi gereken Çevre Eğitim Etkinlik Planlama Toplantısı, 87 otelin katılımıyla Manavgat Belediyesi öncülüğünde yapıldı.

DSC_1725

2016 yılında Mavi Bayrak kriterleri kapsamında hayata geçirilmesi gereken Çevre Eğitim Etkinlikleri Planlama toplantısı Manavgat Belediyesi öncülüğünde belediye meclis toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen adına Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek, birim müdürleri ile Side, Ilıca, Çolaklı, Evrenseki, Gündoğdu, Taşağıl bölgesindeki turistik işletmelerin yetkilileri ile turizm birliklerinin sorumluları katıldı. Toplantıda Mavi Bayrak kriterlerinden birisi olan çevrenin korunması ve çevre bilincinin geliştirilmesine yönelik görüşler, belediye yetkilileri ve turistik işletmelerin temsilcileriyle paylaşıldı. Mavi Bayrak öncelikle deniz kirliliğinin önlenebilmesi, denizin ve kıyıların yaşanabilir şekilde korunması ve işletmelerin çevre ile ilgili yapabileceği etkinlikleri kapsayan kriterleri içeriyor.

Türkiye genelinde 436, Antalya’da 200, Manavgat’tan ise bu yıl 87 işletmenin başvuru yaptığı açıklandı.

DSC_1733

DSC_1728