Manavgat tertemiz olacak...

Kentimizin temizliğinde yeni bir dönem başladı. Temizliği sadece çöp toplamak olarak değil Manavgat'ın topyekün temizliği olarak algılayan Manavgat Belediyesi, yapılan ihalede bugüne kadar temizlik konusunda yaşanan sıkıntıları da tamamen ortadan kaldıracak her türlü önlemi aldı.

1 Eylül itibariyle Manavgat'ta temizlik bakımından yeni bir dönem başladı. Temizliği sadece çöp toplamak olarak değil Manavgat'ın topyekün temizliği olarak algılayan Manavgat Belediyesi, yapılan ihalede bugüne kadar temizlik konusunda yaşanan sıkıntıları da tamamen ortadan kaldıracak her türlü önlemi aldı.

Manavgat Belediyesi'nce 4 aylık olarak yapılan temizlik ihalesi sonrası 19 araçlık filo ve temizlik ordusu 1 Eylül Salı gününden itiraben yeni bir dönemi başlattı. Temizliği sadece çöp toplamak olarak değil Manavgat'ın topyekün temizliği olarak algılayan Manavgat Belediyesi, yapılan ihalede bugüne kadar temizlik konusunda yaşanan sıkıntıları da tamamen ortadan kaldıracak her türlü önlemi aldı. Yeni temizlik firması yetkilisi Aziz Yıldız, kandileri için çöp toplamak kadar hijyenin de büyük önem taşıdığını belirterek "Bugüne kadar 9 araç ile temizlik hizmeti gerçekleştirilen Manavgat'ta 19 araçlık temizlik filosu ile en iyi hizmeti vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Manavgat halkının daha hijyenik, temiz ve güzel bir çevrede yaşamaları için modern araçlarımızla hizmet vermeye başladık. Bundan sonra çöp aldığımız yerleri yıkadıktan sonar hijyen açısından ilaçlamasını yapacak ve oluşabilecek kokuyu ortadan kaldıracağız. Manavgat halkı en fazla 1 hafta içerisinde temizlik açısından farkı görecektir" dedi.