Manavgat Belediyesi Ramazan`a hazır

Manavgat Belediyesi Başkan Vekili İbrahim Halimoğlu, bu yıl Ramazan Çadırı`nın Eski Balıkhane bölgesinde kurulacağını ve her gün binlerce kişiye iftar yemeği verileceğini açıkladı

İftar Çadırı Eski Balıkhane`de
Mübarek Ramazan ayı yaklaştıkça Manavgat Belediyesi`nde de hazırlıklar, tüm hızıyla sürdürülüyor. Belediye Başkan Vekili İbrahim Halimoğlu, Ramazan Etkinlik Alanı`nın ırmak kıyısındaki bol esinti alan Eski Balıkhane Mevkii olacağını açıkladı. Eski Balıkhane Bölgesi`nde kurulacak Ramazan Çadırı`nda her yıl olduğu gibi bu yıl da her gün binlerce kişiye iftar yemeği verileceğini belirten Halimoğlu, alt yapı hazırlıklarının yavaş yavaş tamamlandığını söyledi. "Bir elin verdiğini diğer elin görmemesi" mantığı ile hareket ettiklerini anlatan Halimoğlu, bu yüzden gözden biraz da olsa uzak olan ırmak kıyısındaki alanı tercih ettiklerini vurguladı.

5 bin ihtiyaç sahibine ulaşılacak
Manavgat Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 19 mahallenin muhtarı ile ortak çalışma yaparak yardıma muhtaç aileleri belirledi. Başkanvekili İbrahim Halimoğlu, muhtarların elinde toplam 5 bin kişilik liste bulunduğunu belirterek Ramazan öncesi ve ay boyunca içerisinde her türlü yiyecek maddesinin bulunduğu yardım paketlerinin dağıtılacağını söyledi. Halimoğlu, "Muhtarlarımızla güzel bir çalışma yaptık. 5 bin kişilik liste mevcut elimizde. Hazırladığımız yardım paketleri 19 mahalledeki ihtiyaç sahiplerine akşam saatlerinde mahalle muhtarı ve belediye personeli ile birlikte sessizce kimse görmeden dağıtılacak. Ramazan ayını birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde geçirmek istiyoruz. Bu amaçla da tüm belediye birimlerini seferber edeceğiz. Ayrıca tüm Manavgat halkımızı da iftar çadırımıza bekliyoruz. Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını da yürekten diliyorum" dedi.