Halimoğlu`ndan Belediye Başkanlarına Yemek

Manavgat Belediye Başkan Vekili İbrahim Halimoğlu ve belde belediye başkanları akşam yemeğinde buluşarak Manavgat`ın geleceği için birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Manavgat Belediye Başkanvekili İbrahim Halimoğlu, belde belediye başkanlarına bot turlu yemek verdi. Yemeğe, Kızılot Belediye Başkanı Mustafa Keçer, Çolaklı Belediye Başkanı Hasan Coşkun, Ilıca Belediye Başkanı Rafet Ünal, Taşağıl Belediye Başkanı Ahmet Alp, Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut, Sarılar Belediye Başkanı Mustafa Erkan Ersoy ve Gündoğdu Belediye Başkanı Hüseyin Nalcı ile Belediye Meclis üyesi Ramazan Taş katıldı.

Elele tekyürek
Belediye Başkan Vekili İbrahim Halimoğlu, belediye başkanı konuklarını Eski Balıkhane`de bekleyen botun önünde güleryüz ve büyük bir samimiyetle karşıladı. Hep birlikte neşeli bir şekilde geziye çıkan belediye başkanları yemekte Manavgat`ın sorunlarını konuştu, çözümler aradı. Manavgat Irmağı`ndan Boğaz Mevkii`ne kadar açılan belediye başkanları, İbrahim Halimoğlu`nun ev sahipliğinde hem stres attı, hem bir araya gelmenin keyfini yaşadı.

Manavgat ve beldelerimiz bir bütün
Manavgat Belediye Başkan Vekili İbrahim Halimoğlu, belediye başkanlarını bir araya getirerek Manavgat`ın geleceği için çok önemli bir adım attıklarını söyledi. Manavgat`ı beldeleriyle bir bütün olarak düşündüklerini dile getiren Halimoğlu, "Amacımız belediye başkanlarımızla ortak kararlar almak. Hiçbir beldemizin birbirinden farkı yok. Manavgat Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyesi konumunda olduğumuz için her zaman kucaklayıcı olmamız gerekir. Manavgat`ın sorunlarını beraber atılacak adımlar ve hizmetlerle çözebileceğimize inanıyorum" dedi. Yemeğe katılan belediye başkanları ise, böyle bir ortamı yarattığı için Belediye Başkanvekili İbrahim Halimoğlu`na teşekkür etti.