Eski Muhtarlık Binası Tahsilat Bürosu Oldu

Manavgat Belediyesi, Yayla Mahallesi`nde atıl vaziyette olduğu için sık sık vatandaşın eleştirilerine maruz kalan eski muhtarlık binasını yeniden düzenleyerek belediyeye ait tahsilat bürosu haline getirdi. Manavgat Belediyesi bu çalışmasıyla hizmeti vatandaşın ayağına getirmiş oldu.

Manavgat Belediyesi Yayla Mahallesi Namık Kemal Caddesi No: 33 adresindeki eski muhtarlık binasını tadilattan geçirip yeniden düzenleyerek belediyeye ait tahsilat bürosu haline getirdi. Atıl bir vaziyette olduğu için sık sık vatandaşların eleştirilerine maruz kalan ve daha olumlu bir şekilde değerlendirilmesi için belediye meclis toplantılarında sözlü olarak gündeme getirilen, binanın düzenlenmesi vatandaşları da sevindirdi.

Her türlü tahsilat yapılacak
Tahsilat bürosunda su, ilan reklam vergisi, emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin tahsilatlarının yapılabileceği, ayrıca borç sorgulama işlemleri de yürütülecek. Haftanın 5 günü açık tutulacak tahsilat bürosunda sürekli olarak 1 belediye personeli görev yapacak. Bölgede yaşayan vatandaşlar, atıl binanın belediyece değerlendirilmesine sevindiklerini dile getirdi. Manavgat Belediye Başkan Vekili İbrahim Halimoğlu, yarın (6 Ağustos 2010) açılışı yapılacak olan Manavgat Belediyesi Tahsilat Bürosunun açılışına tüm mahalle halkını davet etti.

Hizmet vatandaşın ayağına geldi
İbrahim Halimoğlu, Manavgat Belediye Meclis toplantısında yapılan konuşmalardan sonra binanın tadilatının yapılması için hemen ilgili birimlere talimat verdiğini ve yeniden düzenlenmesini sağladığını söyledi. Halimoğlu, "Bölgede hizmet dışı kalan bina atıl vaziyetteydi. Etrafı ve içi kirli, ayrıca kötü insanların yatağı haline gelmişti. Mahalle halkı da bu durumdan rahatsızdı. Belediye olarak binayı düzenleyerek yeniden vatandaşa yararlı hale getirdiğimiz için mutluyuz. Bu konuda mahalle halkından da teşekkür mesajları alıyoruz. Yeni açılan Tahsilat büromuzla hizmeti vatandaşların ayağına götürme çalışmalarımız sürecek. Tüm Manavgat halkına hayırlı ve faydalı olmasını dilerim" dedi