MANAVGAT MOTOSİKLET FESTİVALİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

MANAVGAT MOTOSİKLET FESTİVALİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

7. Manavgat Motosiklet Festivali, çeşitli eğlence, konser ve gün içindeki aktivitelerle tüm hızıyla devam ediyor. 5 bin motosiklet tutkununun katıldığı Türkiye’nin en büyük motosiklet festivalinin ilk gününde kamping alanı tamamen dolarken, dışardan gelen motosikletliler de festival havasına kendilerini kaptırdı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise, ilk gün ziyaretçilerini festival alanında ağırladı. Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü’nün yanısıra oda ve dernek başkanları, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri festivalin ilk günkü konukları arasında yer aldı.

DJI_0013

Festival alanında güvenliği atlı Jandarma ekiplerinin sağlaması oldukça ilgi çekti. Sportmen Belediye Başkanı Şükrü Sözen de bir ara ata binerek festival alanında gezi yaptı. Denizle Manavgat Irmağının buluştuğu, çam ormanlarıyla kaplı Boğaz Mevki’ndeki Motosiklet Festivali’ni ulusal ve yerel basın da oldukça ilgi gösterdi. Kamping alanında çeşitli aktivitelerle eğlenen motosiklet sevdalıları, böylesine güzel bir festivali hazırlayan Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Festival akşamında ise kurulan büyük sahnede önce Grup Lebowski, ardından da Kolpa Grubu muhteşem birer konser verdi. Kolpa en güzel şarkılarını Manavgat halkı ve motosiklet tutkunları için seslendirdi. Başkan Şükrü Sözen, “Festivalimize ilginin büyük olması bizleri çok sevindiriyor. Bu yıl festivalimiz büyük ilgi gördü. 5 binin üzerinde motosiklet tutkunun Manavgat’a gelmesi oldukça sevindirici. Kentimizde de festival canlılığı yaşanıyor. Herkesi festival alanımıza bekliyoruz” dedi.

DJI_0061

DJI_0069