MANAVGAT ÇİFTE ŞENLİKLE ÇOŞTU

MANAVGAT ÇİFTE ŞENLİKLE ÇOŞTU

Boğaz Otel Mesire Alanı’nda düzenlenen Manavgat Belediyesi 5. Hıdırellez ve Anneler Günü Şenlikleri’ne akın eden Manavgat halkı ve anneler, hafta sonunu gönüllerince eğlenerek geçirdi

MANAVGAT HALKINDAN YOĞUN İLGİ

Manavgat Belediyesi'nin kültür ve sosyal etkinlikleri arasında yer alan ve bu yıl 5.'si düzenlenen Hıdırellez ve Anneler Günü Şenlikleri, Boğaz Otel Mesire Alanı’nda büyük bir coşkuyla yapıldı. Manavgat Belediyesi ekipleri, vatandaşları saat sabah 10.30`dan itibaren her saat başı, gün boyunca ücretsiz olarak piknik alanına ulaştırdı. Animasyon ekiplerinden, palyaçolara, yüz boyama stantlarından, şişme oyun alanlarına, yemekten, uçurtmaya her türlü eğlencenin yer aldığı şenliklere, Manavgat halkı ve özellikle anneler büyük ilgi gösterdi. Şenliklere katılan çocuklar, animasyon ekipleri, palyaçolar, yüz boyama, şişme oyun alanlarındaki aktivitelerde vakit geçirirken, anneler de kendileri için düzenlenen çeşitli yarışmalara katılarak keyifli bir gün yaşadı. Şenliklere katılan Manavgat halkına öğle saatlerinde geleneksel olarak hazırlanan kavurma, pilav ve ayran ikram edildi.

TÜM ANNELERE KARANFİL

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in ilçe dışında olması nedeniyle katılamadığı etkinliklere Belediye Başkan Vekili Erşan Özden, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri katıldı. Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri ise tüm annelere kırmızı karanfiller dağıtarak anneler günlerini kutladı. Manavgat Belediyesi Başkan Vekili Erşan Özden'in yaptığı konuşma ile herkesin Hıdırellez Bayramını ve tüm annelerin de Anneler Gününü kutladı. Ardından yakılan Hıdırellez ateşinin üzerinden atlamak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu. Belediye Başkan Vekili Erşan Özden, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin ateşin üstünden atlamasından sonra herkes bir dilek tutarak ateşin üstünden sırayla atladı. Gün boyunca devam eden eğlencelerde yerel sanatçılar da sahne alarak canlı müzik yaptı. Müzik eşliğinde dans eden Manavgat halkı, keyifli bir gün geçirdi.