BAŞKAN AMCADAN ENGELLİ ÇOCUKLARA ANLAMLI HEDİYE

BAŞKAN AMCADAN ENGELLİ ÇOCUKLARA ANLAMLI HEDİYE

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Dr. Hüseyin Vural Özel Eğitim Okulu'nda eğitim gören engelli öğrencileri ziyaret ederek onlara üzerlerinde Atatürk resmi bulunan tişört hediye etti.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Dr. Hüseyin Vural Okulu’nda eğitim gören çocukları ziyaret etti. Öğrenciler, Başkan Sözen’i büyük bir sevinçle karşıladı. Başkan Sözen, öğrencilere üzerinde Atatürk'ün resminin bulunduğu tişört ve şapkalardan hediye etti. Engelli öğrenciler de Başkan Sözen'e kendilerinin yardım almadan çizdikleri resimleri hediye etti. Başkan amcalarının hediye ettiği Atatürk baskılı tişörtleri hemen üzerlerine giyen çocuklar, hatıra fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmedi.

ONLAR İÇİN HAYATI KOLAYLAŞTIRIYORUZ

Öğrencilerle sohbet edip şakalaşan Başkan Sözen, engelli vatandaşlara daha yaşanabilir bir Manavgat’ı hazırlamak amacıyla hizmet ürettiklerini söyledi. Başkan Sözen, “Manavgat’ta tüm engelleri ortadan kaldırmak ve engelli vatandaşlarımıza hayatı kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Bu anlamda Manavgat Belediyesi olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bunun son adımı ise 11 Mayıs Çarşamba günü hizmete açacağımız Engelsiz İletişim Merkezi, Engelsiz Park ve Engelsiz Kafe'dir. Yapacağımız açılışımıza tüm Manavgat halkını davet ediyorum” diyerek

BAŞKAN SÖZEN HER ZAMAN YANIMIZDA

Manavgat'ta uzun yıllardır hizmet veren Dr. Hüseyin Vural Özel Eğitim Okulu Müdürü Şerafettin Çetin ise ziyareti ve okula verdiği desteklerden dolayı Başkan Sözen’e teşekkür etti. Şerafettin Çetin, “Toplamda 100 engelli öğrenciye eğitim veren okulumuz, bünyesinde barındırdığı ilkokul, ortaokul ve meslek okulu olarak eğitimini sürdürüyor. Eğitim sürecimize verdiği katkılar nedeniyle ve her zaman yanımızda yer aldığı için Başkanımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.