MANAVGAT BELEDİYESPOR BEYMELEK BELEDİYESPOR'U 3-2 YENDİ

DSC_6868

MANAVGAT BELEDİYESPOR BEYMELEK BELEDİYESPOR'U 3-2 YENDİ

Bölgesel Amatör Lig'e çıkma mücadelesi veren iki takım Manavgat Belediyespor ve Beymelek Belediyespor Manavgat Atatürk Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 3-2 kazan ev sahibi Manavgat Belediyespor Play Off grubunda 2. sıraya yükseldi.

Bölgesel Amatör Lig'e çıkma mücadelesi veren iki takım Manavgat Atatürk Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Manavgat Belediyespor ve Beymelek Belediyespor mücadelesinden gülen taraf Manavgat Belediyespor oldu.

DSC_6876

Mücadeleyi 3-2 kazan ev sahibi takım 9 puanla Play Off grubunda 2. sıraya yükseldi. Kıran kırana başlayan mücadeleyi izlemeye CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Çoşar, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, sporseverler ve Manavgat Belediyespor'lu binlerce taraftar katıldı. Hızlı başlayan maçın daha 5. dakikasında topu başına geçen Engin Ulutaş serbest vuruştan topu ağlarla buluşturmayı başardı. Ardı ardına karşılıklı gollerin yaşandığı maçta 7. dakikada skoru 1-1'e getiren Beymelek Belediyespor,15. dakikada atılan golle 2-1 öne geçmeyi başardı. 20. dakikada attığı golle skoru 2-2'ye taşıyan isim Manavgat Belediyespor'dan Ediz Özel oldu. İlk yarının 28. dakikasında takımını tekrar öne geçiren golü atan Alihan Ünal aynı zamanda maçın skorunu da belirlemiş oldu. İlk yarının bitiş düdüğüyle karşı tribünde bulunan az sayıdaki Beymelek Belediyesporlu taraftarların yanına giden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen taraftarların herhangi bir eksiğinin olup olmadığını sordu. Beymelek Belediyespor taraftarları misafirperver davranışlarından ötürü Başkan Sözen'e teşekkür etti.

DSC_6883

DSC_6885