MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN KUM YOLUNA LİMAN RAMPASI

DSC_6510

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN KUM YOLUNA LİMAN RAMPASI

Manavgat Belediyesi, Kum Yolu Boğaz Mevkii ırmak kenarına, vatandaşların teknelerini rahatlıkla indirip yükleyebileceği liman rampası yaptı

Manavgat Belediyesi, Kum Yolu Boğaz Mevkii ırmak kenarına liman rampası yaptı. 2 balıkçı teknesinin aynı anda araca yükleme ve indirme işlemini yapabileceği liman alanı, 150 m2’lik alana yapıldı. Liman alanı içerisinde vatandaşların park sıkıntısı yaşamaması için otopark alanı da yapmayı ihmal etmeyen ekipler, ulaşımı rahatlatmak amacıyla 500 metrelik de yol açacak.

DSC_6501

Manavgat Belediyesi olarak kent genelinde yapılan bütün çalışmaların insan odaklı olduğunu belirten Belediye Başkanı Şükrü Sözen, çalışmaların bu ilkeler doğrultusunda devam edeceğini ifade etti. Başkan Sözen, “Kum Yolu Boğaz Mevkii’nde bu çalışmayı uzun süredir yapmayı düşünüyorduk. Yeni liman rampası sayesinde teknesi olan vatandaşlarımız daha rahat bir şekilde teknelerini yükleyip indirebilecek” dedi.

DSC_6504

DSC_6508