MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN 15 MAHALLEYE KAPALI ALAN

BELENOBASI KAPALI ALAN (2)

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN 15 MAHALLEYE KAPALI ALAN

Manavgat Belediyesi, kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşların, sünnet, düğün, mevlüt, pazar yeri ve diğer ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla, 15 mahalleye kapalı alan yaptı

Kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hizmet veren Manavgat Belediyesi, 15 mahalleye kapalı alan yaptı. Kırkkavak Mahallesi’ne 300 m2, Burmahan Mahallesi’ne 275 m2 Karabucak Mahallesi’ne 120 m2, Kısalar Mahallesi’ne 275 m2, Ulukapı Mahallesi’ne 275 m2, Örenşehir Mahallesi’ne 480 m2 ve Belenobası Mahallesi’ne 200 m2 büyüklüğünde kapalı alanlar yaptı.

+ûREN+ŞEH¦-R KAPALI ALAN (1)

İhtiyaç ölçülerinde ve standart ebatlarda Perakende Mahallesi, Sığırcılar Mevkii, Karacalar Mahallesi, Sağarin Mahallesi, Doğançam Mahallesi, Çaltepe Mahallesi, Çavuşköy Mahallesi ve Yukarı Işıklar Mahallesi’ne de kapalı alan yapıldı. Düğün, nişan, sünnet, yemek, mevlüt gibi organizasyonlarını yapabileceği kapalı pazar alanları mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu. Yapılan çalışmalarda memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri, bölgelerine yapılan yatırımlardan dolayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Manavgat halkının ihtiyaç ve taleplerini göz ardı etmeden Manavgat’a hizmet etme bilinciyle çalışma yaptıklarını ifade eden Belediye Başkan Şükrü Sözen, çalışmaların aynı doğrultuda süreceğini ifade etti. Başkan Sözen, “ Vatandaşlarımızın ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız kapalı alanlarla halkımızın birçok ihtiyacını gidermek ve onları mutlu görmek bize güç veriyor. Halkımızdan aldığımız güçle Manavgat’ımıza hizmet vermeye aynı kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.

+ûREN+ŞEH¦-R KAPALI ALAN (2)

BURMAHAN KAPALI ALAN (1)

BURMAHAN KAPALI ALAN (3)

KARABUCAK KAPALI ALAN (1)