MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN OKULLARA BAKIM ATAĞI

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN OKULLARA BAKIM ATAĞI

Manavgat Belediyesi, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı öncesinde, rutin hale getirdiği okullarda bakım, onarım, tadilat ve yenileme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Manavgat Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde, kent genelinde okullarda bakım ve onarım çalışması başlattı. Yeni öğretim yılında öğrencilerin daha sağlıklı ve iyi şartlarda okullarda eğitim almaları amacıyla çalışan Manavgat Belediyesi, okullardan gelen bakım, onarım ve tadilat taleplerini imkanları ölçüsünde geri çevirmiyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, okullara banklar, çöp kovaları, ağaçlandırma, yeşil alan, duvar ve okul demirlerini boyama çalışması yaparken, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise temizlik ve sulama işlemlerini gerçekleştiriyor.

7K4A5207

“ÇOCUKLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Okul yetkilileri ve öğrenci velileri, yeni eğitim yılı öncesinde okullarına yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Başkan Sözen ise; “ Yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde öğrencilerimizin temiz ve sağlıklı ortamlarda eğitim görmesini istiyoruz. Okullarımızın ihtiyaçlarını gidermek bizleri de mutlu ediyor. Bu vesile ile yeni eğitim ve öğretim yılının tüm öğrencilerimize, eğitimcilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, çocuklarımıza başarılar diliyorum” dedi.

7K4A5208

7K4A5220