MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN KONSERLİ, FENER ALAYLI 19 MAYIS K

19mayıskonser

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN KONSERLİ, FENER ALAYLI 19 MAYIS KUTLAMASI FENER ALAYI İLE BAŞLAYACAK

Manavgat Belediyesi, Ulusal Kurtuluş Savaşımızın ilk adımı ve ateşlendiği gün olan 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98. yıl dönümünün kentte daha coşkulu yaşanması amacıyla Manavgat halkının katılımıyla bir Fener Alayı ve ardından da sanatçı Cem Adrian konseri düzenleyecek.

Coşkulu kutlama etkinliği 19 Mayıs 2017 Cuma günü Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in önderliğinde saat 20.00’de Cumhuriyet Meydanı’nda toplanma ile başlayacak. Manavgat Belediyesi vatandaşlara fener ve bayrak dağıtacak.

CEM ADRİAN KONSERİ

Cumhuriyet Meydanı-Yapay Şelale ve Atatürk Kültür Merkezi güzergahında vatandaşlar coşkulu bir fener yürüyüşü gerçekleştirecek. Etkinlik daha sonra Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek havai fişek gösterisi ve ünlü sanatçı Cem Adrian konseri ile devam edecek. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, tüm Manavgat halkını 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı hep beraber coşkuyla kutlamaya davet etti. Başkan Sözen, "Milli bayramlarımızın önemini yeni nesle öğretmek ve bu duyguyu aileleri ile birlikte daha coşkulu yaşayabilmeleri için halkımız için fener alayı düzenledik. Ben de elimde meşale ve Türk Bayrağımızla fenerli yürüyüşümüze katılarak bu coşkuyu yaşayacağım. Ardından AKM alanında düzenleyeceğimiz Cem Adrian konserimiz ve tüm kutlamalarımıza Manavgat halkını davet ediyorum" diye konuştu.