MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN'İN ZÜBEYDE HAN

586A5188

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN'İN ZÜBEYDE HANIMA DİL UZATANLARA KINAMA MESAJI

Son günlerde tarihçi kimliği altında kendini bilmez birkaç şahıs, yandaş kanallarında, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e, manevi kızına ve Türk halkının en yüce anası Zübeyde Hanım’a akla ve mantığa aykırı mesnetsiz, hadsiz, alçakça hakaretlerde ve iftiralarda bulunmuştur.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şahsına, annesi Zübeyde hanıma ve manevi evladına her fırsatta alçakça saldırmayı bir meziyet zanneden bu insanlara en güzel cevabı yurttaşlarımız zaten Ata’sına ve bize bıraktığı Cumhuriyet değerlerine sahip çıkarak vermektedir. İğrenç saldırıları yapan bu şahıslar bilmelidir ki, Atatürk, bir milletin var olma çabasına önderlik etmiş bir kahraman, tüm dünya tarafından gıpta ile bakılan bir liderdir. Bugün kutladığımız anneler gününde Zübeyde Hanım ve Atatürk’ün manevi evladı Afet İnan hakkında ise ağza alınmayacak sözlerin sarf edilmesi ancak ve ancak sağlıksız bir ruh halinin eseri olabilir. Kendi iç dünyalarının iğrenç ve alçakça dışa vurumu olan bu sözler, sapkın bir zihniyetin ürünüdür. Bizler asla bu sözlerin, sahiplerinin yanlarına kalmayacağını belirtmek isteriz. Türk adaletine ve bağımsız hukuk sistemine olan inancımızla bu şahısların en ağır şekilde cezalandırılacaklarından kuşku duymuyoruz. Bu tür karalama ve itibarsızlaştırma kampanyaları yürüten üst akılların maşaları, hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklardır. Manavgat Belediye Başkanı olarak Mustafa Kemal Atatürk’e sarf edilen bu sözleri şiddetle kınıyorum. Bizler Ulu Önderimizin yolunda, ışığında ve ilkeleri doğrultusunda yürümeye devam edeceğiz. Herkes bilmelidir ki, Mustafa Kemal Atatürk Türkiye'nin kalbidir. Anneler Gününde Atatürk ve onu dünyaya getiren Zübeyde Hanım’ın aziz hatıraları önünde bir kez daha eğiliyorum.

Şükrü SÖZEN

Manavgat Belediye Başkanı